Férfi kézi: Pastor vezetőedző és segítője is hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 14:03
null
Pastor 2016-ig biztosan marad Szegeden (Fotó: Török Attila)
A Pick Szeged kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Juan Carlos Pastor vezetőedző és Marko Krivokapics másodedző meghosszabbította a szerződését. A szakemberek két plusz egy éves szerződést írtak alá.

„Már tavasz óta egyeztettünk Juan Carlos Pastorral és Marko Krivokapiccsal. A két tréner egy éve érkezett a csapatunkhoz, akkor két plusz két éves megállapodást írtak alá, ebből egy év letelt. Ezt most sikerült módosítanunk, így két plusz egy éves kontraktust kötöttünk, ez azt jelenti, hogy 2016-ig biztosan a csapatnál maradnak és reméljük, hogy az egyéves opció is életbe lép. Mint ismert, a spanyol szakember nemcsak a felnőtt csapat munkájáért felel a 2014–2015-ös idényben, hanem a teljes utánpótlást felügyeli, ő lett a Pick Szeged szakmai igazgatója is” – mondta a klubhonlapnak Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív vezetője.

A korábbi spanyol szövetségi kapitány 2013 nyarán vette át a Szeged irányítását, csapatával a legutóbbi szezonban elhódította az EHF-kupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik