Férfi kézi NB I: szlovén válogatott irányító a Pick Szegedben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 12:43
null
Dean Bombac két évre érkezik (Fotó: siol.net)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a nyártól érvényes, két évre szóló szerződést kötött Dean Bombaccal. A szlovén válogatott irányító jelenleg a francia Pays d'Aix Université Club Handball játékosa, előtte a fehérorosz Dinamo Minszket erősítette – olvasható a szegediek hivatalos honlapján.

 

„Mindenképpen nagy erősítés lesz a huszonnégy éves játékos, Niko Mindegíával remekül kiegészítik majd egymást, több BL-csapat elől sikerült őt megszereznünk” – idézi a honlap Mezei Richárdot, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatóját.

Az irányító hét esztendeig játszott a szlovén Koperben, és a szezon elején igazolt a fehérorosz Dinamo Minszkbe. Mivel utóbbi együttes megszűnt, Bombac március elején Franciaországba írt alá.

Bombac több egykori szegedi kézilabdázóval együtt játszott Koperben, így Laluska Balázzsal, Krivokapics Miloraddal és Vladimir Oszmajiccsal. Luka Zvizej után – akit az elmúlt 50 év legjobb szegedi balszélsőjének választották meg – a második szlovén légiósa lesz a kétszeres magyar bajnok Pick Szegednek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik