Férfi kézi NB I: a Fejér-B.Á.L. Veszprém két játékosát is műteni kellett

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.30. 20:31
null
Sikeres vállműtéten esett túl a veszprémiek 20 éves irányítója (Fotó: veszpremikse.hu)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Fejér-B.Á.L. Veszprém hivatalos oldalán tette közzé, hogy két játékosát, Pintér Benedeket és Pulay Gábort is megműtötték az elmúlt napokban.

A veszprémiek irányítója, Pintér Benedek a Ferencváros elleni mérkőzésen egy fault során szenvedett vállsérülést, amit október 25-én sikeresen műtöttek. A 20 éves játékosnak három hétig aktívan pihentetni kell a kezét és az orvosok szerint fél év múlva térhet vissza a pályára.

„Nagyon hiányzik a kézilabda, de egyenlőre a pályán kívülről próbálok segíteni a csapatnak. Semmit nem szeretnék siettetni, számomra a legfontosabb a teljes felépülés, és a 200 százalékos visszatérés. Ehhez kemény munkára lesz szükség nap, mint nap, de ez most sem lesz probléma” – idézte a fiatal tehetséget a Fejér-B. Á. L. Veszprém honlapja.

A jobbátlövő Pulay Gábornak szintén a vállával akadtak problémák, egy régi beavatkozást követően hegesedések alakultak ki a 30 éves játékos vállán, így ismételten műtétre szorult. Pulay a műtét után már a gyógytornát is elkezdte, az ő visszatérésére három hónapon belül már számít a veszprémi gárda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik