Férfi kézi: Mostantól rohanni fogunk – Ljubomir Vranjes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.11. 13:05
Ljubomir Vranjes, a Telekom Veszprém vezetőedzője a Vác elleni gólzáporos bajnoki győzelmet (42–21) követően kijelentette, mostantól egy más szellemiségű csapatot szeretne a pályán látni, és azok fognak többet játszani, akik bírják a gyors kézilabdát.

„Néhány feladattal készültünk a mai meccsre, melyeket úgy érzem, hatvan percen keresztül sikerült véghezvinnünk. Különböző variációkat gyakoroltunk, különösen védekezésben. Nenadicsnak szerettem volna több játéklehetőséget adni ma. Lékaival és Tönnessennel is össze kell szoknia, hogy megfelelőek legyenek az időzítések. Kielben görcsösnek éreztem néhány játékosomat, főleg támadásban, szerettem volna, ha a mai meccsel ez elszáll. Összességében elégedett vagyok a mai játékunkkal” – idézi a vehirsport.hu Ljubomir Vranjes meccs utáni értékelését.„Néhány feladattal készültünk a mai meccsre, melyeket úgy érzem, hatvan percen keresztül sikerült véghezvinnünk. Különböző variációkat gyakoroltunk, különösen védekezésben. Nenadicsnak szerettem volna több játéklehetőséget adni ma. Lékaival és Tönnessennel is össze kell szoknia, hogy megfelelőek legyenek az időzítések. Kielben görcsösnek éreztem néhány játékosomat, főleg támadásban, szerettem volna, ha a mai meccsel ez elszáll. Összességében elégedett vagyok a mai játékunkkal” – idézi a vehirsport.hu Ljubomir Vranjes meccs utáni értékelését.

„Mostantól egy más szellemiségű Veszprémet szeretnék látni a pályán, a mai mérkőzésünk ennek a folyamatnak az első lépése. Mostantól rohanni fogunk. Belefáradtam, hogy bár jó a védekezésünk, nem tudjuk kihasználni. Mostantól azok kapnak nagyobb szerepet, akik képesek azon a sebességen kézilabdázni, amit elvárok” – tette hozzá a Veszprém vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik