Férfi kézi: Mintha Mourinhót hoznánk Magyarországra – Eklemovics

Vágólapra másolva!
2017.02.06. 08:36
A Telekom Veszprém sportigazgatója, Eklemovics Nikola a vezetőedzői posztot nyáron átvevő Ljubomir Vranjes kinevezéséről és a jövőbeli tervekről beszélt az M4 Sport Sportreggeli című műsorában.

„Néhány hónappal ezelőtt tudtuk meg, hogy van egy kis esélyünk Vranjest idecsábítani, ezért megkerestük. Annak, aki nem követi a kézilabdát: ez olyan, mintha a futballban Mourinhót hoznánk Magyarországra. Számomra ő a legjobb edző a világon. Azért volt nehéz elhozni, mert többek között a PSG és a Barcelona is megkereste, ő azonban minden ajánlatot visszautasított. Mi is megpróbáltuk, szerencsére sikerült, így a nyártól ő lesz a Veszprém edzője” – árulta el Eklemovics Nikola, a Veszprém sportigazgatója, aki szerint nagyon fontos szakaszához érkeztünk az idénynek.

„A szezon legfontosabb része most jön – a bajnokságban, a Magyar Kupában, a SEHA-ligában és a Bajnokok Ligájában egyaránt. Az új igazolásokról most nem szeretnék beszélni, az új edző határozza meg, hogy fog kinézni a csapat a jövőben. Jelenleg a következő meccsekre koncentrálunk.”

A francia balátlövő William Accambray (PSG) lehetséges érkezését nem erősítette meg, ugyanakkor nem is cáfolta – azt azonban elárulta, hogy egyaránt lesznek érkezők és távozók.

„Egy ilyen nagy csapatnak, mint a Veszprém, készülnie kell a jövőre – tárgyalni játékosokkal, mert csak így tud versenyben maradni az olyan klubokkal szemben, mint a Barcelona vagy a Paris Saint-Germain. Biztosan lesznek mozgások mindkét irányba, de nevekről egyelőre nem szeretnék beszélni” – mondta Eklemovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik