Férfi kézi: Matics a Tatabánya edzője, Harsányit kedden műtik

Vágólapra másolva!
2014.06.16. 17:47
A Grundfos Tatabánya NB I-es férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vladan Matics az új vezetőedző, akivel kétéves szerződést kötöttek.

Mint beszámoltunk róla, Matics a sikertelen vb-selejtező után távozott a szerb férfiválogatott éléről. A szerb edző tatabányai szerepvállalásáról sajtóhírek alapján már korábban írtunk. Mint beszámoltunk róla, Matics a sikertelen vb-selejtező után távozott a szerb férfiválogatott éléről. A szerb edző tatabányai szerepvállalásáról sajtóhírek alapján már korábban írtunk.

A Tatabánya Debre Viktor vezetésével az 5. helyen végzett a 2013–2014-es bajnoki idényben. A magyar állampolgársággal is rendelkező Matics 2001-ben igazolt a Pick Szegedhez, amelyet játékosként 2007 elejéig erősített. Ezután őt nevezték ki a gárda vezetőedzőjévé, és még abban az évben aranyérmes lett a Szegeddel az NB I-ben, megtörve a Veszprém egyeduralmát. A 44 éves szerb szakember később edzőként dolgozott a magyar válogatottnál, valamint a Ferencvárosban, majd a Celjében is.

A klub azt is bejelentette, hogy a válogatottnál megsérülő Harsányi Gergelyt kedden megműtik. Jelenleg kinyújtani sem tudja a sérült térdét, felépülése várhatóan egy-másfél hónapot vesz igénybe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik