Férfi kézi: korábbi játékosa családjának gyűjt a Szeged

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 12:57
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Tatabánya elleni február 7-i bajnokin gyűjtést szervez korábbi játékosa, Kekezovics Marinko családjának.

A balszélső a nyáron távozott a Tisza-partiaktól, és Romániába szerződött, a klub és a játékosok azonban továbbra is szolidárisak a szélsővel, akinek feleségéről a télen derült ki, hogy súlyos beteg.

A pickhandball.hu-n közzétett felhívásból kiderül, hogy Kekezovics párja kezelésekre jár, a gyógyszerek beszerzése pedig jelentős anyagi terhet ró a családra. A szegedi klub vezetősége elhatározta, hogy segítenek a korábbi kézilabdázónak, míg a keret tagjai egy nagyobb összeggel támogatják korábbi csapattársukat.

„Körte [Vadkerti Attila beceneve – a szerk.] hívott fel, és mesélte, hogy milyen rendes velem a korábbi csapatom, a Mol-Pick Szeged – mondta a klubhonlapnak Kekezovics Marinko. – Nehéz bármit is ilyenkor mondani, így most az jut az eszembe, köszönöm! Nehéz időszakon vagyunk túl, feleségem jó néhány napot töltött a kórházban. Amikor bement, nem tudott még sétálni sem. Most jobban van, de további kezelésekre van szüksége. Ahogy most is beszélek, többször elcsuklik a hangom, mert teljesen elérzékenyültem. Sajnos a február 7-i meccsen nem lehetek ott, mert a Román Kupában játszunk, de a pénteki, Vojvodina elleni edzőmeccsre szeretnék elmenni, és megköszönni a klubnak, a fiúknak ezt az önzetlen segítséget.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik