Férfi kézi: két felkészülési mérkőzést tervez a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.25. 13:31
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján adott tájékoztatást a nyári programjáról, amelyben két felkészülési mérkőzés szerepel.

A csapat július 21-én, orvosi vizsgálatokkal kezdi meg a felkészülést, és 22-től már a Veszprém Arénában zajlik a munka. Július 30-án a szlovéniai Kranjska Gorába utazik magaslati edzőtáborba egészen augusztus 9-ig.orvosi vizsgálatokkal kezdi meg a felkészülést, és 22-től már a Veszprém Arénában zajlik a munka. Július 30-án a szlovéniai Kranjska Gorába utazik magaslati edzőtáborba egészen augusztus 9-ig.

Augusztus 12-től ismét Veszprémben készül az együttes, s augusztus 14-én, 18 órától az osztrák Bregenz Handball-lal vív felkészülési mérkőzést a Veszprém Arénában. Három nappal később, augusztus 17-én a szlovén RK Celjéhez látogat az együttes, a kezdési időpont még egyeztetés alatt van.

A jelenlegi tervek szerint ezt a két mérkőzést fogja játszani a Telekom Veszprém a nyáron, majd augusztus 24-től belevág a tétmérkőzésekbe a magyar bajnokságban vagy a SEHA-ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik