Férfi kézi: jövőre bővül a Dujsebajev család Kielcében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.01. 11:56
null
Óriási tömeg fogadta a BL-győztes csapatot Kielcében
Kedd este óriási tömeg fogadta a Bajnokok Ligája-győztes férfi kézilabdacsapatot Kielcében. Bertus Servaas klubelnök már a keret változásairól is beszélt: kiderült, hogy 2017-ben az edző, Talant Dujsebajev fia, Alex is csatlakozik a lengyel együtteshez.

Az már korábban tudható volt, hogy Denis Buntic és Marin Sego (mindkettő Mol-Pick Szeged) valamint Ivan Cupic (Vardar Szkopje) távozik, míg Grzegorz Tkaczyk befejezi a pályafutását, de továbbra is a klubnál marad.

Szintén már korábban bejelentették Dean Bombac (Mol-Pick Szeged) és Filip Ivic (PPD Zagreb) megszerzését, de érkezik a jobbszélső Darko Djukics (Besiktas) és a beálló Patryk Walczak (Pogon Szczecin) is.

Itt még nincs vége, ugyanis Servaas elárulta, bonyolult tárgyalások végén sikerült megegyezniük a Vardar Szkopjéval, így Alex Dujshebaev 2017-ben csatlakozik a csapathoz. Szintén jövőre érkezik a jelenleg a Dunkerque-ben játszó horvát irányító, Marko Mamic. A 2018–2019-es szezonra jön a szerb kapus, Vladimir Cupar, gondolva már Slawomir Szmal helyettesítésére.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik