Férfi kézi: horvát átlövő váltja Ancsint Szegeden – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.22. 20:59
Külföldi lapértesülés szerint a horvát válogatott Denis Buntic a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását, míg Ancsin Gábor távozik a szezon végén.

A handball-planet.com korábban azt híresztelte, hogy a szlovén Stas Skube és Mario Sostaric Szegeden folytatja pályafutását, a szakportál most pedig arról számol be, hogy Denis Buntic érkezése is bejelentésre vár a magyar élcsapatnál. handball-planet.com korábban azt híresztelte, hogy a szlovén Stas Skube és Mario Sostaric Szegeden folytatja pályafutását, a szakportál most pedig arról számol be, hogy Denis Buntic érkezése is bejelentésre vár a magyar élcsapatnál.

A Kielce 33 éves jobbátlövőjének a szezon végén lejár a szerződése a Kielcénél, és öt év után állítólag távozik a lengyel bajnoktól, új csapatába Ancsin Gábor helyére érkezik.

Az olimpiai bronzérmes, kétszeres vb-2. Buntic a Kielcét megelőzően a spanyol Ademar Leónban, a szlovén Cimos Koperben, illetve hazájában az RK Zagrebnél és a HRK Izvidacnál játszott.

A Szeged hétfőn azt már bejelentette következő szezonbeli keretéről, hogy a fehérorosz-orosz kettős állampolgárságú balátlövő, Szergej Gorbok két évre aláírt a klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik