Férfi kézi: hamarosan megműtik a Szeged jobbszélsőjét

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 13:18
Több hiányzója is lesz a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a szerdai, Balatonfüred ellen Magyar Kupa-mérkőzésen. Sérülés miatt biztos, hogy nem játszik Roberto Parrondo és Kekezovics Marinko, de Vladimir Vranjes szereplése is kérdéses, míg az új szerzemény, Nikola Prce az eredetileg kiírt időpontban még nem volt a Szeged játékosa, így szintén nem szerepelhet.

A pickhandball.hu híre szerint Parrondo még decemberben, a Balatonfüred elleni találkozón szenvedett komoly sérülést, amikor ziccerben visszarántották a vállát. Az orvosi konzílium végül arról döntött – a kezelések ellenére sem javult az állapota –, hogy artroszkópos vizsgálaton kell átesnie, Gyulára utazik egyeztetésre, hamarosan megműtik.

Kekezovicsnál annyival jobb a helyzet, hogy pihentetnie kell a vállát, így nagy valószínűséggel még ezt a hetet kell kihagynia. Vranjes a Cegléd elleni meccsen ütközött és szakadt fel a könyöke, amit öt öltéssel varrtak össze. A bosnyák válogatott játékos szereplése a füredi összecsapáson kérdéses.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik