Férfi kézi: felkészülési meccsen legyőzte a Veszprém a Tatabányát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.18. 19:33
Felkészülési meccsen a Telekom Veszprém legyőzte a Tatabányát. A mérkőzést Győrben játszották, és a Veszprém 26–20-as sikerével ért véget.

Két felkészülési meccset rendeztek szombat délután és kora este az Audi Arénában, Győrben. A korábbi találkozón a Győri Audi ETO 30–25-re verte meg a Siófokot. A másik mérkőzés, a Telekom Veszprém és a Grundfos Tatabánya párharca nézőszámban és hangulatban hasonlóan jó volt, mint a hölgyeké, ám a férfiaknál sokkal nagyobb volt a két csapat közti különbség – az eleve gyengébb Tatabányánál sok a sérült –, és az első félidőben az iram is rendkívül visszafogott volt. 30–25-re verte meg a Siófokot. A másik mérkőzés, a Telekom Veszprém és a Grundfos Tatabánya párharca nézőszámban és hangulatban hasonlóan jó volt, mint a hölgyeké, ám a férfiaknál sokkal nagyobb volt a két csapat közti különbség – az eleve gyengébb Tatabányánál sok a sérült –, és az első félidőben az iram is rendkívül visszafogott volt.

A második játékrészben az új igazolások beépítésével foglalatoskodó Ljubomir Vranjes már valamivel elégedettebb lehetett, és bár a svéd edzőnek csak a játék képe számított, a végeredmény nem, mi azért leírjuk: hattal nyert a Veszprém.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Telekom Veszprém–Grundfos Tatabánya 26–20 (11–7)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik