Férfi kézi Eb: a spanyolok becserélték Sterbiket az elődöntőre

Vágólapra másolva!
2018.01.26. 12:12
Jordi Ribera, a spanyol férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya becserélte az utólag behívott Sterbik Árpádot a franciák elleni Európa-bajnoki elődöntőre, miután Gonzalo Pérez de Vargas sérülés miatt hetekre kidőlt.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Ribera azután riadóztatta a nyártól a Veszprémet erősítő Sterbiket, hogy Pérez de Vargas megsérült a németek elleni középdöntős meccsen. A csütörtök délutáni MR-vizsgálat megerősítette, hogy a Barcelona kapusa térdszalaghúzódást szenvedett a jobb lábán, amellyel két-három hétre kiesett. Mint tegnap beszámoltunk róla, Ribera azután riadóztatta a nyártól a Veszprémet erősítő Sterbiket, hogy Pérez de Vargas megsérült a németek elleni középdöntős meccsen. A csütörtök délutáni MR-vizsgálat megerősítette, hogy a Barcelona kapusa térdszalaghúzódást szenvedett a jobb lábán, amellyel két-három hétre kiesett.

A péntek reggeli, 9 órai határidőig így a spanyolok benevezték a Vardar Szkopje kapusát, Sterbiket, aki a franciák elleni elődöntőn mutatkozhat be a horvátországi Eb-n.

FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG
A PÉNTEKI PROGRAM
AZ 5. HELYÉRT (ZÁGRÁB)
15.30:
Horvátország–Csehország (Tv: Sport1)
ELŐDÖNTŐ (ZÁGRÁB)
18.00:
Franciaország–Spanyolország (Tv: Sport2)
20.30: Dánia–Svédország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik