Férfi kézi: Dusebajev nem menekül a süllyedő madridi hajóról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.09. 12:08
Jelentősen csökkenti költségvetését a spanyol Atlético Madrid kézilabdacsapata. A világklasszisok sorát foglalkoztató együttes kerete, így kitűzött céljai jelentősen átalakulhat a nyáron, a vezetőedző, Talant Dusebajev azonban kijelentette: ő marad. Nagy valószínűséggel...

A tréner egy interjúban utalt arra, hogy a jelenleg ismert, ám általa nem részletezett gazdasági elképzelések szerint ő folytatni akarja a munkát, a gyengülő keret és a szerényebb célok ellenére. Bár, mint mondta, még a rajtig is történhetnek nem várt változások, amelyek felülírhatják a mostani elképzeléseket.

A csapatot az Hombradosszal megtámogatott Aginagalde, Cañellas, Källman trióra építene, akiket fiatalokkal, többek között Alex fiával egészíthet ki. Utóbbiról kapcsolatban elmondta: az elmúlt években a Logroñóban és a Zaragozában erősödött, és bízik benne, hogy idővel eléri az Atlético szintjét.

A Ciudad Realt két éve éppen gazdasági okokból Madridra cserélő együttes három fordulóval a bajnokság vége előtt második helyen áll, amelynél jobb és rosszabb helyen sem végezhet már. A BL-negyeddöntőben a bajnok Barcelona búcsúztatta. Az együttes az elmúlt évek európai kézilabdájának egyik meghatározó egylete, amely háromszor nyert BL-t, és további három alkalommal volt döntős.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik