Férfi kézi: Dibirov három évre aláírt a Vardar Szkopjéhoz

Vágólapra másolva!
2013.06.20. 17:41
A Csehovszkije Medvegyi kézilabdacsapatát elhagyó Timur Dibirov hároméves szerződést írt alá a macedón Vardar Szkopjéval.

„A Vardar játékosa lettem, hároméves szerződést írtam alá a macedón klubbal – nyilatkozta a világ egyik legjobb balszélsőjének számító Dibirov. – Nagyon örülök neki, hogy Szkopjéba igazolhattam, biztos vagyok benne, hogy sikeres időszak vár rám a Vardarral. Tudom, hogy milyen remek szurkolótáborral rendelkezik a klub, és reményeim szerint nemcsak a bajnokságban, hanem a Bajnokok Ligájában is szép eredményeket érünk el. Macedóniát nem nagyon ismerem, azt viszont tudom róla, hogy egy nyitott ország, és ez rám is igaz. Remélem, a második otthonommá válik.”

Sajtóértesülések szerint a 29 éves Dibirov mellett további három orosz válogatott játékos is érkezik a nehéz anyagi helyzetben lévő Medvegyitől a Vardarhoz Mihail Csipurin, Danil Siskarev és Alekszej Rasztvorcev személyében.

Az orosz üzletember, Szergej Szamszonenko által pénzelt macedón bajnokcsapat már megszerezte Alem Toszkicsot és a szintén szerb Sztefan Terzicset, és a hírek szerint a szlovén Matjaz Brumen (Cimos Koper) is a Vardarban folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik