Férfi kézi BL: veszprémi hangrobbanás a kölni nyitó bulin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 21:26
A péntek esti nyitó bulival kezdetét vette a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője. A magyar szurkolók hatalmas biztatásban részesítették az MKB-MVM Veszprém játékosait a csapatok felvonulása során.

„Ezt a Veszprémet csak a bírók győzhetik le!” – optimisták a magyar szurkolók„Ezt a Veszprémet csak a bírók győzhetik le!” – optimisták a magyar szurkolók

Már 18 óra körül hallani lehetett a Lanxess Aréna alagsorában található sajtóközpontban a veszprémi szurkolók hangját. Érdekesség, hogy ismét megérkezett az a robotkapus, aki ellen bárki próbára tehette képességeit. Ezen az estén Mikler Roland képébe bújt a hálóőr, így a veszprémiek saját kedvencüknek dobhattak kapura.

Közben a színpadra behozták a BL-trófeát a négy csapat kabalafiguráinak kíséretében, a műsorvezetők, köztük a magyar Szalay Edit pedig igyekezett fokozni a hangulatot. A legtöbben persze a saját csapatuk bevonulását várták, elsőként a Kielce érkezett a színpadra. A lengyelek igen elegánsra vették a figurát. A pódium előtti részt szinte megszállták a lengyel szurkolók, míg a másodikként jövő FC Barcelonát egy szűk csoport biztatta.

A Kielce vette a legelegánsabbra a figurát
A Kielce vette a legelegánsabbra a figurát

Ezután a szülinapos Rob Fowler adta elő a final four slágerét, majd következett a Veszprém. Egyenként szólították a játékosokat, miközben a színpad előtti részt ellepték a Veszprém-sálas szurkolók, akik kiváló hangulatot teremtettek. („Mi vagyunk a legnagyobbak" – kiabálták.) Utolsóként a THW Kiel maradt, majd az érdeklődőknek az aréna különböző szintjein eloszolva lehetőségük nyílt közös képet készíteni, vagy egy-egy aláírást begyűjteni a játékosoktól. Az estét koncertek zárták.

Dujsebajev meghatódott a lengyel szurkolók fanatizmusán

Kiril Lazarovot éltették a veszprémi szurkolók

Ezt a trófeát nyerheti meg a Veszprém!



Megérkezett a Veszprém is a pódiumra

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, NÉGYES DÖNTŐ
DÖNTŐ (Köln, május 31.)
THW Kiel/MKB-MVM VESZPRÉM–Barcelona/Vive Tauron Kielce18.00 (Tv: DIGI Sport1)
V: Din, Dinu (románok)
A 3. HELYÉRT
THW Kiel/MKB-MVM VESZPRÉM–Barcelona/Vive Tauron Kielce15.15 (Tv: DIGI Sport1)
V: M. Johansson, Kliko (svédek)
ELŐDÖNTŐ (Köln, május 30.)
Barcelona (spanyol)–Vive Tauron Kielce (lengyel)
15.15 (Tv: DIGI Sport1)
V: Licis, Stolarovs (lettek)
THW Kiel (német)–MKB-MVM VESZPRÉM18.00 (Tv: DIGI Sport1)
V: G. Nacsevszki, Nikolov (macedónok)
A legfrissebb híreket itt találja a férfi kézilabda Bajnokok Ligájáról!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik