Férfi kézi BL: Sabaté büszke a játékosaira a döntetlen után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.24. 21:09
Xavier Sabaté, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője büszke a játékosaira a Flensburg otthonában játszott BL-mérkőzésük (24–24) után.

„Büszke vagyok a játékosaimra, gondjaink dacára jól játszottak. Néhány poszton csupán egy emberünk volt, míg Pálmarsson úgy lépett pályára, hogy szinte nem is edzett előtte. Az első félidőben jól védekeztünk, Mikler pedig fantasztikusan védett. A másodikban kissé elfogyott az erőnk, szomorú vagyok, hogy a végén nem sikerült nyernünk, de örülök, hogy a négyes döntőbe jutás egyik nagy esélyesénél jól játszottunk” – nyilatkozta Xavier Sabaté a mérkőzést követően. Xavier Sabaté a mérkőzést követően.

A Flensburgot irányító Ljubomir Vranjes sem elégedetlen a döntetlen után.

„Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna, igaz, a világ egyik legjobb védelmével kellett szembenéznünk – mondta a svéd szakember. – Sok hibát követtünk el, amit a Veszprém megbüntetett. A védekezésünk jól működött. A második félidőben próbáltunk stratégiát váltani, és az utolsó tíz percre maradt elég erőnk az egyenlítéshez. Tudunk jobban játszani, és fogunk is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik