Férfi kézi BL: robot Alilovic mindent véd, magyar kórus a nyitó bulin

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 23:20
null
Péntek este már rengeteg veszprémi szurkolóval lehetett találkozni
Péntek estére már benépesült a Lanxess Aréna környéke Kölnben, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four helyszínén. A nyitó buli kiváló hangulatban, mintegy hétezer szurkoló részvételével zajlott le, a veszprémi szimpatizánsok kórusa sokszor jól kivehető volt. Alilovic, mint robotkapus?

Ha korábbi beszámolónkban azt írtuk, hogy sok magyar szurkolóval összefutottunk az aréna környékén, akkor ez péntek estére, a hivatalos nyitó buli idejére hatványozottan igaz volt. A szervezők egy többórás eseménnyel készültek amolyan felvezetésként. A csarnok körül számos program lehetőség áll a drukkerek rendelkezésére, közülük is a legérdekesebb a robotkpaus, amelyre most Mirko Alilovic képmását ragasztották. Nos, a kapus szinte az össze próbálkozó lövését hárította, még a korábbi kiváló dán játékos, Lars Christiansen sem tudott kifogni rajta. Egyedül talán a pattintott lövések tudták néha megviccelni, de ha a Veszprém kapusa a Kiel ellen is ezt a formát mutatja, nagy baja nem lehet a magyar csapatnak.

Hét óra után a BL-trófea is megérkezett a színpadra, amely előtt csaknem hétezer szurkoló gyűlt össze. „Játékosként még jobban érezném magam itt Kölnben, de ez persze nem lehetséges" – mondta egy mosoly kíséretében Jean Brihault, az európai szövetség elnöke. Ezt követően Rob Fowler előadta a final four hivatalos dalát, a „Do it like us"-t.

Legtöbben érthetően a Kiellel szimpatizáltak a jelenlévők közül, de a leghangosabbak kétségtelenül a veszprémiek voltak. A műsorvezetők között ott volt Szalay Edit is, akit a budapesti női négyes döntő során már megismerhettek a magyar drukkerek. A csapatok kabalafigurái után jöttek maguk az érintettek is, harmadikként a Veszprém kézilabdázói. Később autogramosztásra is sor került, majd egy helyi banda koncertje és tüzijáték zárta a mozgalmas napot. Szombaton már a mérkőzéseké lesz a főszerep.

Robot Alilovic mindent véd

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik