Férfi kézi BL: Ortega és a francia edző is elégedett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 19:20
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém idegenben 28–26-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint. A találkozó után a Veszprém edzője, Carlos Ortega és – talán némi meglepetésre – párizsi kollégája, Philippe Gardent is elégedetten értékelte csapata első meccsen nyújtott teljesítményét a veszprémi klubhonlapnak.

Carlos Ortega, a Veszprém edzője: – Ez egy topmeccs volt. Az első tizenöt percben fantasztikusan védekeztünk, utána a PSG megmutatta, hogy milyen erős, ötgólos előnyünket azonnal eltüntették. Nem szabad megállnunk, nincs még vége a párharcnak. Elégedett vagyok a játékosaimmal, remélem, bejutunk első alkalommal a final fourba!Carlos Ortega, a Veszprém edzője: – Ez egy topmeccs volt. Az első tizenöt percben fantasztikusan védekeztünk, utána a PSG megmutatta, hogy milyen erős, ötgólos előnyünket azonnal eltüntették. Nem szabad megállnunk, nincs még vége a párharcnak. Elégedett vagyok a játékosaimmal, remélem, bejutunk első alkalommal a final fourba!

Philippe Gardent, a PSG edzője: – Két nagy csapat nagy meccse volt. Elégedett vagyok, mert vissza tudtunk jönni a nagy hátrányból, jövő héten ez adhat alapot a siker kiharcolásához.

Nagy László, a Veszprém átlövője: – Nagyon nehéz meccs volt. Az első félidő elején jól védekeztünk, utána sok hibát vétettünk. Megfordították az eredményt, de most boldognak kell lennünk, mert itt nyerni nem egyszerű dolog. Van még egy visszavágó, a kétgólos győzelem nem szabad, hogy elaltasson bennünket. Otthon, saját közönségünk segítségével van esélyünk a legjobb négy közé jutás kiharcolására.

Patrice Annonay, a PSG kapusa: – Először is gratulálok a Veszprémnek. Mindkét csapat intenzíven és keményen kézilabdázott. Megmutattuk, hogy egyes időszakokban jól tudunk játszani. Úgy érzem, ki tudjuk harcolni a továbbjutást Veszprémben, de pokolian nehéz lesz!

Forrás: mkb-mvmveszprem.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik