Férfi kézi BL: két veszprémi a final four álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 10:39
Két veszprémi játékos került be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourjának álomcsapatába. Az EHF Tv szerkesztői hagyományosan összeállítják egy-egy hétvége legjobb csapatát, a bakonyiak közül ezúttal Nagy László és Andreas Nilsson érdemelte ki a kiemelést.

A BL-győztes Barcelonából négy játékos került be az álomhetesbe, Danijel Saric, Nikola Karabatic és a két szélső, Gudjon Valur Sigurdsson, illetve Víctor Tomás helye is megérdemeltnek tűnik a névsorban. Nagy és Nilsson mellett a csapatot a kielcei Karol Bielecki teszi teljessé, míg a csalódást nyújtó Kielből egy játékos neve sem olvasható az összeállításban.

FÉRFI KÉZILABDA BL, A FINAL FOUR ÁLOMCSAPATA
Danijel Saric
(bosnyák-katari, Barcelona) – Gudjon Valur Sigurdsson (izlandi, Barcelona), Karol Bielecki (lengyel, Kielce), Nikola Karabatic (francia, Barcelona), Andreas Nilsson (svéd, Veszprém), Nagy László (magyar, Veszprém), Víctor Tomás (spanyol, Barcelona)

A férfi kézi BL final four álomcsapata videón itt!

A FINAL FOUR GÓLJA
A veszprémi játékosok közül Momir Ilics egyik döntőbeli bombája érdemelte ki a negyedik helyet a képzeletbeli rangsorban, míg Nilsson elődöntőbeli ejtése lett a második. A hétvége legszebb találata Aron Pálmarsson védhetetlen bombája volt Mikler Rolandnak.

A férfi kézi BL final four legszebb öt gólját itt tekintheti meg!

A FINAL FOUR VÉDÉSE

Az elődöntőben Filip Jícha ziccerénél hatalmas bravúrt bemutató Mirko Alilovic védésénél csupán egy szebbet láttak a szerkesztők, mégpedig Andreas Palicka hárítását a bronzmeccsen. A svéd kapuvédő egymást követő két helyzetnél is megmentette csapatát a góltól, második hárítása egészen extra volt, csapata negyedik helye ellenére joggal érdemli meg a kitüntetett helyet az összeállításban.

A férfi kézi BL final four legszebb öt védését itt tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik