Férfi kézi BL: „Fantasztikus hangulat, szenzációs Mikler!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.15. 22:20
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában az MKB-MVM Veszprém elképesztő végjáték után őrizte meg a veretlenségét Szkopjéban: fél perccel a vége előtt hiába támadott a győzelemért a Vardar, Momir Ilics hetesből szerzett gólja Carlos Ortega csapata javára döntött. A mérkőzést a két csapat egy-egy edzője, valamint játékosa értékelte.

„Gratulálok a veszprémieknek a győzelemhez – mondta az mkb-mvmveszprem.hu-nak Raúl González, a Vardar vezetőedzője. –. Az összecsapás elején sokkal jobbak voltak nálunk, jól védekeztek, és sok könnyű gólt lőttek. A második félidőben már jobbak voltunk, köszönhetően Sterbiknek és a lerohanásainknak. A végén nagy esélyük volt a győzelemre, de katasztrofális körülmények között veszítettünk. Úgy érzem, jó munkát végeztünk a héten, mostantól a jövő heti visszavágóra kell készülnünk.” Raúl González, a Vardar vezetőedzője. –. Az összecsapás elején sokkal jobbak voltak nálunk, jól védekeztek, és sok könnyű gólt lőttek. A második félidőben már jobbak voltunk, köszönhetően Sterbiknek és a lerohanásainknak. A végén nagy esélyük volt a győzelemre, de katasztrofális körülmények között veszítettünk. Úgy érzem, jó munkát végeztünk a héten, mostantól a jövő heti visszavágóra kell készülnünk.”

„Gratulálok a Veszprémnek! Jó meccs volt, amelyet megnyerhettünk volna, de amelyet a végén balszerencsés körülmények között elveszítettünk” – mondta Sztojancse Sztoilov.

„Először is gratulálok a Vardarnak, remek meccset játszottunk vele – kezdte Antonio Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém vezetőedzője – Hihetetlen érzés ebben a csarnokban játszani, egyben nagyon nehéz. A végén szerencsések voltunk, mert a hazaiak kezében volt az esély a győzelemre. A meccs a védekezésről szólt, ahogy arra előzetesen is számítottunk. Több problémánk is volt az összecsapáson, ezért kellett sok variációt kipróbálnunk. A végsőkig küzdöttünk, a játékosaimat ezért dicséret illeti.”

„Mindkét csapatnak gratulálok, fantasztikus meccs volt, nagyon boldog vagyok. Fantasztikus hangulatban játszottunk. Kiválóan védekeztünk, Mikler szenzációsan védett. A második félidő elején sok hibát követtünk el, ezt a Vardar nagyon jól kihasználta” – mondta Schuch Timuzsin, a veszprémiek kézilabdázója.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
C-CSOPORT, 5. FORDULÓ

Vardar Szkopje (macedón)–MKB-MVM Veszprém 23–24 (11–13)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik