Férfi kézi BL: Dujsebajev kiborult az elődöntő után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.30. 18:06
Elsőként a Barcelona jutott be a férfi kézlabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután az elődöntőben 33–28-ra legyőzte a lengyel Kielcét a kölni final fourban.

Nehezen fékezte magát a meccs utáni sajtótájékoztatón a mindig lobbanékony Talant Dujsebajev, a Vive Tauron Kielce edzője, aki „félállásban” a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya. Talant Dujsebajev, a Vive Tauron Kielce edzője, aki „félállásban” a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya.

„Hatalmas hibákat követtünk el az első félidőben, hatot vagy nyolcat, olyanokat, amiket egy lengyel bajnoki mérkőzésen sem engedhetünk meg magunknak – idézi a Telekom Sporthír Szolgálat a spanyol-kirgiz szakember szavait. – A második harminc percben ugyan sikerült ledolgoznunk a hátrányunkat és kihasználnunk a Barcelona öt-hat perces rövidzárlatát, de az első félidő hibái megbosszulták magukat. Nagyon szomorú vagyok, annak ellenére, hogy a csapatom nagyot küzdött, és megpróbálta teljesíteni a taktikai utasításokat. Talán más lett volna a végeredmény, ha az ellenfél kapuját nem a harminchét éves veterán, Danijel Saric védi, aki megbabonázta a mieinket. Számítottam arra, hogy a kapusteljesítmények meghatározóak lesznek, de hogy ennyire…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik