Férfi kézi BL: Dárdaiék a helyszínen szurkolnak a Picknek

Vágólapra másolva!
2013.02.20. 17:19
Dárdai Pál és a családja a helyszínen nézi meg a vasárnapi Füchse Berlin–Pick Szeged mérkőzést a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a vezetése felvette a kapcsolatot Dárdai Pállal, a magyar labdarúgó-válogatott egykori kapitányával, a Hertha BSC egykori legendájával, jelenlegi utánpótlásedzőjével, aki még mindig a német fővárosban, Berlinben él – olvasható a Pick Szeged honlapján.

A kétszeres magyar bajnok csapat vasárnap 19 órakor a Füchse Berlin ellen csatázik a Velux EHF Bajnokok Ligájában, így a Hertha legendáját családjával együtt – Dárdai Pál három gyermek édesapja – meghívta a mérkőzésre.

Dárdai Pál szerda délelőtt jelezte, hogy örömmel veszi a meghívást, ott lesznek a lelátón, és szorítanak a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának.

Amennyiben a Schaffhausen nem nyer Zágrábban a csoportkör utolsó fordulójában szombaton, a Pick továbbjut a legjobb 16 közé, ha viszont a svájciaknak sikerül a bravúr, akkor a Szegednek mindenképp pontot kell szereznie másnap Berlinben ahhoz, hogy negyedik (továbbjutó) legyen a hatosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik