Férfi kézi BL: az edző is pályára léphet a Flensburgban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.22. 13:59
Páratlan sérüléshullám sújtja a Bajnokok Ligája-címvédő SG Flensburg férfi kézilabdacsapatát, így könnyen elképzelhető, hogy az edző, Ljubomir Vranjes is pályára lép a Wisla Plock otthonában, a csoportkör záró fordulójában.

Különböző okok miatt Jim Gottfridsson (láb), Holger Glandorf (Achilles-ín), Thomas Mogensen (csípő), Lars Kaufmann (vádli), Michael Nicolaisen (betegség), Lasse Svan (húzódás), Jacob Heinl (vírusos fertőzés) és Jakob Macke sem bevethető a Flensburgban, ez pedig nem éppen ideális a BL-csoportkör zárása előtt.

„El kell fogadnunk a helyzetet, és át kell értékelnünk a prioritásokat. Szerintem a Bundesliga harmadik helyére és a Német Kupa negyeddöntőjére kell koncentrálnunk” – mondta Ljubomir Vranjes, a Flensburg edzője, akinek ott van egy 40-es számú mez a csomagjában, így ha a helyzet úgy hozza, pályára lép a Wisla Plock otthonában. A 41 éves szakember rendszeresen végez erőnléti edzéseket és fut, így a kondijával nincs probléma, ellenben 2008. december 20. óta nem játszott meccset. Vranjes mellett a szintén a stábhoz tartozó Maik Machulla is pályára léphet.

A BL B-csoportjában a Flensburg jelenleg egy ponttal vezet a Plock előtt, így a lengyelek a győzelemmel előzhetnének. A németek csoportnegyedikként az elsők közül kapnak ellenfelet a nyolcaddöntő keddi sorsolásán. Mint ismert, a Veszprém már biztosan első helyen zár, csakúgy mint a Barcelona, a THW Kiel és a Kielce.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik