Férfi kézi BL: átadná az érmeket a veszprémieknek? Megteheti!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.21. 20:08
Különleges kezdeményezéssel próbálják meg közelebb vinni a szurkolókhoz a férfi kézilabda final fourt az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szervezői. Azok a fanatikusok, akik jegyhez jutottak a kölni csúcseseményre, részt vehetnek egy játékon, és ha nyernek, az éremosztón átadhatják kedvenceiknek a medáliákat.

Mindegyik, a final fourba bejutott csapat – az MKB-MVM Veszprém mellett a Barcelona, a Flensburg és a THW Kiel – szurkolói közül kisorsolnak egyet, aki értékes nyereménycsomagot, egy dedikált mezt kap, továbbá a díjátadón találkozhat kedvenceivel. Azok, akik „beneveznének” a játékba, az EHF Final Four hivatalos Twitter-, Instagram- vagy Facebook-oldalán, esetleg e-mailen (a media@eurohandball.com címre) kell elküldeni #awardyourteam hashtaggel, hogy miért ők csapatuk legnagyobb szurkolói, és miért érdemlik meg a kiváltságot.

A fanatikusoknak május 26-án 12 óráig kell elküldeniük üzenetüket és érvényes jeggyel kell rendelkezniük a június 1-jei játéknapra.

FÉRFI KÉZILABDA BL, FINAL FOUR (KÖLN)
ELŐDÖNTŐ (május 31.)
MKB-MVM VESZPRÉM (magyar)–Kiel (német) 15.15 (Tv: Digi Sport, M1)
FC Barcelona (spanyol)–Flensburg (német) 18.00 (Tv: Digi Sport)
A HARMADIK HELYÉRT (június 1.)
FC Barcelona (spanyol)/Flensburg (német)–MKB-MVM VESZPRÉM (magyar)/Kiel (német) 15.15 (Tv: Digi Sport, ha a Veszprém is játszik, akkor M1 is)
DÖNTŐ (június 1.)
FC Barcelona (spanyol)/Flensburg (német)–MKB-MVM VESZPRÉM (magyar)/Kiel (német) 18.00 (Tv: Digi Sport, ha a Veszprém is játszik, akkor M1 is)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik