Férfi kézi BL: a Vardar tulaja a kilépéssel fenyegetőzik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 16:16
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő Vardar Szkopje tulaja, Szergej Szamszonyenko elégedetlen a negyeddöntős meccsük bíróküldésével, és előre kijelentette, ha csalást vél felfedezni, akkor kiszáll a csapat szponzorálásból.


A Vardar Szkopje a Flensburgot kapta ellenfélül a BL negyeddöntőjében – a párharc első mérkőzését a dán Martin Gjeding, Mads Hansen játékvezetői páros irányítja.
A Vardar Szkopje a Flensburgot kapta ellenfélül a BL negyeddöntőjében – a párharc első mérkőzését a dán Martin Gjeding, Mads Hansen játékvezetői páros irányítja.

„Nem értem, hogy a dán »barátaink«, akik fújták az előző Barcelona elleni mérkőzésünket, hogyan kaphatták meg ezt a meccset, pláne úgy, hogy a Flensburg összes szponzora dán – mondta Szamszonyenko. – Bízom benne, hogy az EHF figyelni fogja a meccset és nem történik meg az, ami három évvel ezelőtt (utalt az orosz tulaj a 2014-es BL-negyeddöntőre, melyet szintén a Flensburg ellen játszott a csapata és állítása szerint bírói csalás miatt maradt alul – szerk.). – Ha megint ugyanazt látom, akkor kihátrálok a profi kézilabda mögül – maradok a Vardarnál, de csak az utánpótlást támogatnám. Nem akarok minden szezonban 7 millió eurót invesztálni a klubba úgy, hogy ugyanaz a csúfság esik meg folyton.”

A negyeddöntő első mérkőzését április 22-én Németországban játsszák, a visszavágóra 27-én kerül sor Macedóniában. A legjobb nyolc között az említett párharc mellett a Veszprém a Montpellierrel, Szeged a PSG-vel, a Kiel pedig a Barcelonával találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik