Férfi kézi: Az első napokban rettentően forrt bennem az indulat – Mikler Roland

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.04.30. 09:18
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) múlt hét pénteken döntött arról, hogy a férfi Bajnokok Ligája folytatásában csak a final fourt rendezi meg december 28-án és 29-én, méghozzá az A- és a B-csoport első két helyezettjének részvételével. A döntés természetesen rosszul érintette a csoportjában harmadik helyen végző Mol-Pick Szeged játékosait, köztük Mikler Rolandot, akivel az NSO Tv beszélgetett hosszabban a kialakult helyzetről. 



Csaknem egy hét elteltével Mikler is higgadtabban beszél a döntésről, habár – mint mondja – az első napokban rettentően forrt benne az indulat.


Csaknem egy hét elteltével Mikler is higgadtabban beszél a döntésről, habár – mint mondja – az első napokban rettentően forrt benne az indulat.

„Mindennap feljön bennem a téma, jár rajta az agyam, de most már valóban higgadtabb vagyok. Megemésztettem.Az első napokban nem értettem, hogy a mai világbanmiként lehet ilyen igazságtalanságot tenni. Nem nagyon tudom megérteni, biztosan megvan rá a megfelelő indok. Nyilván tudjuk, hogy miről beszélünk, de ez az EHF dolga…” – mondta keserűséggel az arcán.

Videónkban arról is beszél, hogy a kilenc hónapos ikreivel, Narinával és Dominikkal töltött idő sok mindenért kárpótolja. Továbbá szó esik a kézilabdaélet folytatásának lehetséges forgatókönyveiről is. Azt katasztrofálisnak tartaná, ha nézők nélkül kezdenék a következő idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik