Férfi kézi: aláírt a Szegedhez a szlovák válogatott szélső – hivatalos

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.09.07. 16:48
null
Martin Stranovsky a 42-es mezszámot kapta (Fotó: pickhandball.hu)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Martin Stranovsky, aki 2020. december 31-ig szóló szerződést írt alá.

 

A 35. életévét szombaton betöltő szlovák válogatott balszélső neve ismerős lehet a szegedieknek, hiszen testvére, Tomás Stranovsky korábban másfél évig kézilabdázott a Szegedben.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az élettől kaptam ismét egy nagy lehetőséget, és egy ilyen neves klubban folytathatom a pályafutásomat. A szegedi kézilabdát nem kell bemutatni, tisztában vagyok vele, hogy Európa egyik élcsapatának a mezét húzhatom magamra. Hatalmas motivációt kaptam, hogy újból a BL-ben szerepelhetek, izgalommal várom, hogy bemutatkozzam a magyar élvonalban. Ellenfélként már megtapasztaltam, hogy milyen fantasztikus tábora van a csapatnak. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra, mert velük lehetünk igazán erősek, és érhetünk el szép eredményeket. Testvérem, Tomás sokat mesélt Szegedről. Jó helyre kerültem, szeretném megmutatni, hogy jól jártak velem a kékek, ezért küzdök és hajtok majd minden meccsen” – mondta Martin Stranovsky a pickhandball.hu-nak.

A szlovák válogatottban 96 meccsen 343-szor eredményes Stranovsky korábban játszott többek között a Barcelonában, legutóbb a Tatran Presov játékosa volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik