Férfi kézi: a Veszprém erőnléti edzője szerint a játékosok erősebbek, mint tavaly ilyenkor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 22:24
Hétfőn kezdte meg az új idényre való felkészülést a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, másokhoz hasonlóan az első időszakban a kondíció megszerzésén van a hangsúly. Ebben Marija Lojanica erőnléti edzőé a főszerep, aki elégedetten nyilatkozott a keret állapotáról.

„Szerintem most sokkal jobb állapotban vannak, mint tavaly ilyenkor. A játékosok remek munkát végeztek a holtszezonban. Mindenkinek küldtem edzésprogramot, és el is végezték a feladatokat. Nagyon elégedett vagyok velük, főleg az eddig elvégzett tesztek alapján. Azt hiszem, erősebben kezdtünk, mint a tavalyi idényben” – jelentette ki Lojanica a telekomveszprem.hu-nak.„Szerintem most sokkal jobb állapotban vannak, mint tavaly ilyenkor. A játékosok remek munkát végeztek a holtszezonban. Mindenkinek küldtem edzésprogramot, és el is végezték a feladatokat. Nagyon elégedett vagyok velük, főleg az eddig elvégzett tesztek alapján. Azt hiszem, erősebben kezdtünk, mint a tavalyi idényben” – jelentette ki Lojanica a telekomveszprem.hu-nak.

„A legfontosabb az, hogy hozzászokjanak az új mozgásfajtához, ami valójában nem is új, csak nagyon régen kézilabdáztak már – folytatta. – Figyelek rájuk, hogy lépésről lépésre haladjanak a pályán és azon kívül is. El szeretnénk kerülni a sérüléseket erősítéssel és prevenciós feladatokkal. Továbbá sokkal több mobilitási gyakorlatot végzünk, és sport specifikus mozdulatokat, hogy a kézilabdaedzésekhez könnyebben hozzászokjanak. Remélem, hogy közösen jó munkát tudunk végezni, és teljesen erőbedobással kezdhetjük az új idényt!”

Mint megírtuk, egyelőre három felkészülési meccs szerepel a programban, de további két találkozó is szervezés alatt áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik