Férfi kézi: a szegedi átlövő nem titkolja, törleszteni akar

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 11:15
Antonio García Robledo kedden, a Balmazújváros elleni bajnokin léphet pályára újra a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában.

Antonio García Robledo még szeptember 27-én, a Balatonfüred elleni bajnokin szenvedett szárkapocscsonttörést, de a Szeged legutóbbi két BL-mérkőzésére már a csapattal tartott Dunkerque-be és Kijevbe. Kedden a Balmazújváros ellen már pályára is lép a tervek szerint.

„Több csapatban is játszottam, de ilyen jó közönsége egyiknek sem volt. Szeretnék most már a pályán bizonyítani, megmutatni, hogy érdemes volt a Mol-Pick Szegednek szerződtetnie. Mondhatok én most nagy szavakat, de tettel, a játékommal szeretnék bizonyítani” – nyilatkozta a spanyol balátlövő a delmagyar.hu-nak.

Az idén nyáron Párizsból Szegedre igazoló Antonio García és családja is hamar megszerette a Tisza-parti várost.

„Könnyen ment a beilleszkedés, egy remek társaság fogadott. Mivel én is családos ember vagyok, így nagyban segített, hogy a csapaton belül is sokan apukák, így a gyerekek, a feleségek is összehoztak bennünket. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam a várostól. Éppen ezért a célom az, hogy most már kezdjek én is törleszteni. Elhiheti, hogy mennyire várom már a keddi, Balmazújváros elleni meccset! Végre játszhatok!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik