Férfi kézi: a Szegedet is szóba hozták a montenegrói kapussal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.20. 17:39
null
Nem sokáig láthatjuk már Nebosja Simicset a Kristianstad szerelésében (Fotó: ifkkristianstad.se)
Nebojsa Simicsnek valószínűleg a mostani az utolsó idénye a svéd Kristianstad férfi kézilabdacsapatában – amelynél jövő nyáron lejár a szerződése –, és egy montenegrói kézilabdás portál szerint a Szeged is azon klubok között van, amelybe a kapus átigazolhat a nyáron.



Ola Lindgren, a Kristianstad vezetőedzője biztos benne, hogy az idény végén nem tudják megtartani Nebojsa Simicset. A 23 éves montenegrói válogatott kapus valószínűleg csemegézhet majd az ajánlatok közül.

A handballme.me nevű montenegrói szakportál szerint a Vardar Szkopje a legesélyesebb Simics megszerzésére, akinek édesapja a macedón csapat kapusedzője.

A honlap úgy véli, hogy a Szeged is szóba jöhet a 192 centis kapus leendő klubjaként, már csak azért is, mert a Tisza-partiaknál az idény végén lejár a spanyol José Manuel Sierra szerződése.

A handballme.me az érdeklődő csapatok között említi még a fehérorosz Meskov Bresztet, a dán Koldingot, valamint a német Melsungent és a Göppingent.

A Kristianstad szombaton éppen a Szegeddel játszott BL-mérkőzést, és bár Simics nem védett rosszul, ő sem tudta megakadályozni a sima Pick-sikert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik