Férfi kézi: a sérült Fazekas és Dzsamali újra a csapattal edzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.26. 22:23
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája hét végi, kölni négyes döntőjére készülő MKB-MVM Veszprém két sérültje, a kapus Fazekas Nándor és az átlövő Iman Dzsamali mától ismét a csapat többi tagjával edzhet, számolt be róla az mkb-mvmveszprem.hu klubhonlap.
Fazekas május 5-én, egy edzésen szenvedett kéztörést. Az első héten Budapestre járt oxigén-terápiára, Veszprémben pedig fizikoterápiás kezelés vár rá, a második héttel már karbantartó edzéseket végezhetett, természetesen a kezelések mellett.„A héten állok először újra kapuba, így most derül ki, hogy a fájdalomküszöböm mekkora – nyilatkozta a honlapnak Fazekas. – A fájdalom nem múlik el még a final fourra sem. De most már mindenképpen szeretnék újra kapuba állni, hiszen hozzá kell szoknom a lövések által okozott ütésekhez.”

Fazekas saját bevallása szerint százhúsz százalékos állapotban érzi magát, de minden – értsd a játéka –, azon múlik, hogy a keze mit bír, hogyan reagál a hétközi edzéseken.

Fazekas szerint a bajnoki döntőben a Veszprém ott tudta folytatni, ahol a Magyar Kupa döntőjében, illetve a PSG elleni BL-negyeddöntőben abbahagyták. „Úgy gondolom, ha ezt a szintet tudjuk tartani, és még egy lapáttal rá tudunk tenni, akkor jó esélyeink lehetnek a final fourban.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik