HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.30 12:56 Frissítve: 2018.08.30 12:56

Férfi kézi: A játékosok már nem keresnek kifogásokat – Vranjes

Pénteken játssza utolsó felkészülési mérkőzését az új szezon előtt a Telekom Veszprém kézilabdacsapata, amely a szlovén Celje ellen lép pályára. A bakonyiak vezetőedzője, Ljubomir Vranjes a klub hivatalos oldalának mondta el a véleményét az edzőtáborokról, edzőmeccsekről és a csapat hozzáállásáról.

 

„Csapatot szeretnék építeni, és ez eddig jól halad – mondta a szerb származású svéd szakember. – Sokkal másképpen harcolnak a játékosok edzésen, mint tavaly, és ez tetszik. Már nem keresnek kifogásokat, hogy ki hibázott, hanem azt mondják »rendben, legközelebb máshogy csináljuk«. Ezt jó volt látni, és ígéretes lehet a jövőre nézve. Idén nagyobb a merítési lehetőségem is, nem csak Lékai Mátét tudom irányítóban játszatni. Védekezésben és támadásban is nagyobb a variációs lehetőségem. Természetesen nagyon sokat kell még dolgoznunk. Ha megnézzük a PSG-t, vagy a Montpellier-t, akkor láthatjuk, hogy nekünk még időre van szükségünk a régi és az új srácok összeszokása miatt. Nagyon jó csapat a miénk, és szerintem idén okozhatunk néhány meglepetést.”

A teljes interjút itt olvashatja el.

2019.01.17 22:17:49

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Merthogy a kapus japán megfelelője olyan szókép, amely a középkorba visszanyúlva magyarázza a várvédő tevékenységének lényegét.

2019.01.17 18:19:13

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppemhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Máthé remekül szállt be, 25 percig vezettünk, de a svédekben több tartalék volt, és 33–30-ra nyertek.

2019.01.16 17:31:35

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Tízperces gólcsend, sok elhibázott ziccer, majd feltámadás, mégsem lehettünk boldogok a végén – de legalább a továbbjutás megvan.