K. T. I. 2020.09.25 16:08 Frissítve: 2020.09.25 17:10

Férfi kézi: a Facebookon kér anyagi segítséget a Komló

Támogatói bérletek kiadásával próbál pluszbevételhez jutni a Komló férfi NB I-es kézilabdacsapata azt követően, hogy anyagi bajba került. A klubnál az elmúlt hetekben jó néhány koronavírusos megbetegedést regisztráltak, a múlt heti beszámolók szerint legalább 12 játékos kapta el a vírust, így fordulók óta ki sem tudtak állni ellenfeleikkel szemben. A Komló segélykérő posztja szerint hiába érkeznek ma már negatív eredmények, ahhoz, hogy újra meccset játszhassanak, több speciális eszközre van szükség, ezek beszerzéséhez pedig nincs anyagi forrásuk.

A Komlónak anyagi támogatásra van szüksége (Fotó: Löfler Péter/Új Dunántúli Napló)

 

„Ahhoz, hogy újra játszhassunk meccset, még hosszú utat kell megtennünk. Sok speciális eszközre, egyebekre van szükség a rehabilitációban, amit nem tudunk beszerezni, sajnos anyagi keretünk nem teszi lehetővé” – írja a Facebookon megjelent rövid közleményében a klub.

A poszt szerint a csapat tagjai végre kikerülhettek a karanténból – igaz, hogy a negatív teszteredmények hány főt jelentenek, arról nem szól a bejegyzés. Mint korábban beszámoltunk róla, a komlóiak az Eger legyőzésével kezdték a bajnokságot szeptember 5-én, ám ekkor többen is megfertőződtek. A csapat négy nappal később még pályára lépett Orosházán – és egy góllal kikapott –, azóta viszont sorra halasztja el a mérkőzéseit.

Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezető igazgatója múlt vasárnap a közösségi oldalán arról számolt be, már 12 játékosuk betegedett meg.

A magyar szövetség koronavírus-protokollja szerint akár négy-hat hetet is ki kell hagyniuk a fertőzött játékosoknak ahhoz, hogy újra megkezdhessék a munkát, de ez még nem jelent automatikus sportorvosi engedélyt a folytatásra.

A drukkerek személyesen vagy a Facebook-poszt alatt jelentkezve, e-mailen keresztül tudnak segíteni a klubnak azzal, ha kiváltanak egy-egy 12 ezer forintos támogatói bérletet.

2020.10.20 23:28:17

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Vezetőedzőként valószínűleg túl nagy volt a kihívás.

2020.10.18 15:31:11

Kézilabda R. Gy.

Sokáig tartotta a lépést a CSM-mel a Fradi, de végül hat góllal nyertek a hazaiak.

2020.10.17 16:58:00

Kézilabda RUSZNÁK GYÖRGY

A második félidőben a Valcea tehetetlen volt a kiváló győri támadásokkal szemben.

2020.10.15 20:06:49

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

Győzhetett volna a magyar csapat, de a kevesebbet hibázó Porto zsebelte be a két pontot.

2020.10.14 17:56:27

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

Örömjáték: biztos sikerrel hangolt a Telekom Veszprém a Barcelona elleni csoportrangadóra.