Férfi kézi: 44 évesen visszatérhet a Terminátor

Vágólapra másolva!
2015.03.01. 16:44
Negyvennégy éves korában visszatérhet a pályára a jelenleg a Crvena zvezda férfi kézilabdacsapatát irányító Nenad Perunicsics.

A Magyar Szó beszámolója szerint a Terminátor becenéven ismert átlövő azért döntött így, hogy segítsen a fiatalokból álló együttesének a bajnokság folytatásában. A bombaerős lövéseiről ismert Perunicsics – aki korábban a Kielt, a Magdeburgot, a Barcelonát és a Pick Szegedet is erősítette – 2009-ben, a podgoricai Buducsnosztban fejezte be játékos-pályafutását.Magyar Szó beszámolója szerint a Terminátor becenéven ismert átlövő azért döntött így, hogy segítsen a fiatalokból álló együttesének a bajnokság folytatásában. A bombaerős lövéseiről ismert Perunicsics – aki korábban a Kielt, a Magdeburgot, a Barcelonát és a Pick Szegedet is erősítette – 2009-ben, a podgoricai Buducsnosztban fejezte be játékos-pályafutását.

A Sport napilap értesülései szerint Perunicsicset szombaton a Belgrádi Kézilabda-szövetségben jegyezték be, s ha minden rendben lesz a licenccel, akkor már a következő hétvégén pályára léphet.

A visszatérésre elsősorban azért van szükség, mert az szakvezető nyolc játékosára nem számíthat: öten sérültek, hárman eligazoltak. A klub három új embert szerződtetett, de ez nem elég, így az edző úgy döntött, ő is pályára lép majd, s segít a csapatnak, hogy sikerüljön kiharcolni a bennmaradást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik