A Győr, a Szkopje és a Krim is versenyez Bulatovicsért

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2013.04.15. 14:37
null
Katarina Bulatovicsért sorban állnak a kérők – vajon ki nyeri az átlövőért folytatott versenyt? (Fotó: Korponai Tamás)
Korábban, román sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a Valcea montenegrói átlövője, Katarina Bulatovics nyáron biztosan csapatot vált. A játékos pedig maga is elismerte, hogy a Győri Audi ETO is a kérői között van. A klasszis jövőjével kapcsolatban a Nemzeti Sport Online a játékost képviselő magyar menedzserirodánál, a Sport Conceptnél érdeklődött.

 

„A román sajtóban megjelent hírek, melyek szerint Katarina Bulatovics biztosan távozik a Valceától, még nem tekinthetők ténynek. Az a tény, hogy négy csapat is komolyan érdeklődik az átlövő iránt, és legkésőbb április végig eldől, hol folytatja a pályafutását, melyik klub ajánlatát fogadja el” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a montenegrói átlövő egyik menedzsere, Farkas Mátyás.

A kérdés persze az, hogy mely csapatok jöhetnek szóba. A játékosügynök kérdésünkre válaszolva erre is kitért.

„A Valcea jövő évi költségvetése kezd összeállni, a korábbi baljós hírek ellenére úgy tűnik, hogy lesz pénze a csapatnak több kulcsjátékos megtartására, és Bulatovicsot is marasztalják. A románok ajánlata mellett azonban másokét is mérlegelnünk kell. Több forrásban megjelent már, így nem titok, hogy a Győrrel is tárgyaltunk, de a magyar és a román csapaton kívül másik két klub is szerződtetni szeretné Bulatovicsot. Ezek közé tartozik a macedón Szkopje és a szlovén Krim is” – fogalmazott a menedzser.

Szkopjében egy helyi milliárdosnak köszönhetően délszláv szupercsapat épül, a Győrből elcsábított montenegrói Jovanka Radicsevics és Andrea Lekics megszerzése után Bulatovics megszerzésével tehetnék fel az i-re a pontot. A BL-ben az idén elődöntőig menetelő Ljubljana pedig a következő szezonban Németországba szerződő Susann Müller helyére keres átlövőt, és a hírek szerint ezért kész jelentős anyagi áldozatokat is hozni.

Hát, a kérőket elnézve lehet, hogy a Győrnek könnyebb lesz megnyernie a Bajnokok Ligáját, mint a jelen pillanatban a világ egyik legértékesebb játékosának számító Bulatovicsért folytatott versenyt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik