Kerékpár: elege lett az ígéretekből – befejezi a magyar csúcstartó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.02. 12:43
Befejezi versenyzői pályafutását Szalontay Sándor, az egyik legjobb magyar pályakerékpáros – a hírt maga a 27 éves kerekes erősítette meg a Borsnak.

„Az ígérgetésekkel tele a padlás" – mondta a 27 éves sprinter, aki sokszor hangot adott annak, hogy például az egyetlen valamirevaló hazai pályán, a Millenárison képtelenség balesetmentesen edzeni, emiatt aztán folyamatosan sorvad az utánpótlás. Jelenleg egy kerékpárosklubnál edzősködik, megélhetése nincs veszélyben, de az áldatlan állapotokból elege van. Look típusú versenygépe egymillióért vihető.„Az ígérgetésekkel tele a padlás" – mondta a 27 éves sprinter, aki sokszor hangot adott annak, hogy például az egyetlen valamirevaló hazai pályán, a Millenárison képtelenség balesetmentesen edzeni, emiatt aztán folyamatosan sorvad az utánpótlás. Jelenleg egy kerékpárosklubnál edzősködik, megélhetése nincs veszélyben, de az áldatlan állapotokból elege van. Look típusú versenygépe egymillióért vihető.

„Ha netán visszatérek – ezt nem zárom ki, ám ehhez alapvető változásokra lenne szükség – rövid idő alatt tudok újat szerezni" – tette hozzá Szalontay Sándor, aki 9.841 mp-cel országos csúcstartó 200 méteren.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik