Képek: 2006-ban Tour de France-t nyert, ma már marihuánát termeszt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 12:25
Floyd Landis, korábbi profi kerékpáros saját vállalkozásba kezdett: az egyszeres Tour de France-győztes biciklis marihuánát termeszt és értékesít.

A jelenleg 40 éves Floyd Landis aktív pályafutása alatt több kerékpáros versenyt is megnyert, ám a legjelentősebb mind közül a 2006-os Tour de France-sikere, igaz, a sportoló később pozitív doppingmintát produkált, ami miatt utólag elvették tőle a győzelmét.Floyd Landis aktív pályafutása alatt több kerékpáros versenyt is megnyert, ám a legjelentősebb mind közül a 2006-os Tour de France-sikere, igaz, a sportoló később pozitív doppingmintát produkált, ami miatt utólag elvették tőle a győzelmét.

Landis éveken át tagadta az ellene felhozott vádakat, hangsúlyozta, ő bizony ártatlan, 2010-ben azonban fordult a kocka és bevallotta, mindvégig doppingolt (és még további bringásokra, köztük Lance Armstrongra is ráhúzta a vizes lepedőt).

Landisnek a balhé után tulajdonképpen befellegzett, ami a kerékpársportot illeti, nem is talált már magának új csapatot, így befejezte. Életének további szakaszait balhék sorozata jellemezte, 2016-ban viszont új vállalkozást nyitott: marihuánát termeszt.

Kenderültetvénye Colorado államban található, ahol 2014-ben legalizálták a füvet, így vállalkozásával nem sért törvényt, nem ütközik jogi útba.

Landis a közösségi oldalára ki is rakott néhány képet, amiken az ültetvényen, az igencsak bő „termés” között látható.

Oceans of weed.

I know that a while back I said I don't like drugs. That is not true.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik