Bringázás 2018: újdonságok, trükkök, élmények

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.18. 08:16
Címkék
Hogy mennyire fontos a cipő a kerékpárosoknál? Az e-bike vagy a pedelec a nyerő? Mi a titka a legkedveltebb bringás trükknek? Van-e jövője a dagikerekű paripának? Érdemes-e edzéstervekre költeni a pénzünket? Mit tudnak sokan rosszul a gyerekbringákról? Csupán néhány kérdés a Bringázás 2018 kiadványból, amelyekre természetesen válaszokat is adunk.

A tavaly megjelent magazin után ugyanis idén is előrukkolunk 148 oldal tömény kerékpározással. Ezúttal olyan kiadványt szerettünk volna készíteni, amely a kevésbé ismert témákra is fókuszál.

Ám készültünk másféle újdonsággal is: bár a külföldi népszerűséghez és lehetőségekhez még kevésbé mérhető, ma már Magyarországon is vannak remekül kiépített bringapályák, bringaparkok, ahol a sícentrumok vagy uszodai látogatások mintájára napijegyet válthatunk – és cserében sokszor tényleg rendkívül korrekt kiszolgálást kapunk.

Magazinunk harmada így a terepkerékpározásé, vagy talán nem túlzás a szó, élménykerékpározásé, a sok magyar és közeli külföldi pálya mellett egy-egy „egzotikusabb” bringaparkot is bemutatunk.

A kiadvány 148 oldal, az ára 1490 forint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik