Kajak-kenu vb: „Csalódottan érkeztünk a célba, örülünk, hogy bronz lett a vége”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2019.08.25. 17:07
Balaska Márk és Apagyi Levente a célba érkezés után azt hitte, lemaradt a dobogóról, s először csak az vigasztalta őket, hogy a hazai közönség őket élteti a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. Aztán meglátták, hogy a 3. helyen végeztek K–2 200 méteren, s mindjárt jobb lett a kedvük. Lehet, hogy meg is ünneplik. 

Csalódottak voltunk, amikor célba értünk,mert nem olyan pályát jöttünk, amilyet szerettünk volna. A rajtnál megbillentünk, pedig a rajt az erősségünk. Csak az vigasztalt kicsit minket, hogy a közönség minket éltetett –mondtaApagyi Levente,akitőlBalaska Márkvette át a szót. – A partról kérdeztem, hogy a harmadik vagy a negyedik helyen végeztünk, és amikor mondták, hogymegvan a bronz, akkor az ingerültségemből egy fokot ez visszavett.Levi előtt le a kalappal, mert ez az első világbajnoksága, ráadásul Szegeden, s mégis össze tudta szedni magát egy rontás után a pálya közben.

És hogy lesz-e ünneplés? Márk szerint akkor, ha Levi is úgy akarja.

K–2 200 Férfi

1. Jurij Posztrigaj, Alekszandr Gyacsenko (Oroszország) 33.05
2. Piotr Mazur, Bartosz Grabowski (Lengyelország) 33.10
3. Balaska Márk, Apagyi Levente (Magyarország) 33.30

Az eseményről a Nemzeti Sportot tudósítja:Pircs Anikó, Lipiczky Ágnes, Koncz György (fotó), Tumbász Hédi (fotó), Pusztai Viola (videó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik