Kajak-kenu vb: Csak a kalapácsot tudjam rendesen fogni! – Kopasz

PIRCS ANIKÓ, BORBÉLY LÁSZLÓ (Racice)PIRCS ANIKÓ, BORBÉLY LÁSZLÓ (Racice)
Vágólapra másolva!
2017.08.27. 13:34
Az ujjsérüléssel versenyző Kopasz Bálint a világbajnokság záró napján is nagyot ment, a tehetséges algyői versenyző a kajak egyesek 500 méteres B-döntőjében egy hajóhosszal és nagyszerű idővel nyert – 1:38.335 perces eredménye az A-döntőben bronzérmet ért volna. Versenye után pedig napok óta először tudott mosolyogni. 

„Ez a mosoly már annak szól, hogy vége van az évnek. Nem volt kérdés számomra, hogy a történtek után rajthoz álljak az ötszáz méter B-döntőjében, illik megtisztelni a versenytársakat. Éreztem, hogy még egyszer oda tudom tenni magam, a kezem engedte, hogy versenyezzek, igaz, továbbra is fáj. Amikor hazaérünk, első utam az orvoshoz vezet majd, meglátjuk, enged-e az országos bajnokságon versenyezni, de az biztos, hogy hosszabb pihenő vár rám.”„Ez a mosoly már annak szól, hogy vége van az évnek. Nem volt kérdés számomra, hogy a történtek után rajthoz álljak az ötszáz méter B-döntőjében, illik megtisztelni a versenytársakat. Éreztem, hogy még egyszer oda tudom tenni magam, a kezem engedte, hogy versenyezzek, igaz, továbbra is fáj. Amikor hazaérünk, első utam az orvoshoz vezet majd, meglátjuk, enged-e az országos bajnokságon versenyezni, de az biztos, hogy hosszabb pihenő vár rám.”

„Remélem, három hét alatt rendbe jön, jó lenne, rendesen tudnám fogni a kalapácsot...” – utalt arra a húszéves kajakos, hogy következik az év olyannyira várt periódusa, amikor edző-édesanyjával Ausztriába utaznak szabadságra, és köveket bontva smaragdot bányásznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik