PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó) 2019.10.31 11:46

Kajak-kenu: fagyi és bacon – ez a Takács, Balla kenu páros sikerének titka?

Sokszor az ellenfelek is rácsodálkoznak arra, hogy a döntő előtti nap estjén Devecseriné Takács Kincső fagyit eszik vacsorára, míg Balla Virág a futam napján bacont reggelizik. Ez már a védjegyük – mondják a lányok, akik igazán jó párost alkotnak, legyen szó kenuról vagy tandem kerékpárról. Előbbit már többször bizonyították a vízen, utóbbit pedig a Sportkrém fotózásán. 
Egy finom latte macchiato, illetve egy forró tea, valamint Murphy kutyus társaságában felidézték, miért váltottak a kajakról a kenura, s amikor először összetérdeltek, érezték-e, hogy ez egy sokra hivatott páros.

A tokiói olimpiára készülő kenu páros azt is elárulta a Sportkrém stábjának, hogy mi az, amit leginkább kedvelnek a másikban. 

„Nagyon szeretem Kincsőben azt, hogy tudatos, célorientált, az edzéseket is maximálisan végrehajtja, s ezzel engem is arra sarkall, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból” – mondta Virág, míg Kincső válasza a következő volt. 

„Én azt szeretem Virágban a legjobban, hogy elvisel engem. Én nem is értem, hogyan…” 

Videónkból az is kiderül, mi az, ami leginkább idegesíti őket a másikban. S ha még többet szeretne megtudni az Európa-bajnok kettősről, keresse a mai Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét. 

2019.11.19 18:03:08

Kajak-kenu LIPICZKY ÁGNES, TUMBÁSZ HÉDI

Pinnyéden jártunk minden idők legeredményesebb maratoni kajakosánál.

2019.11.11 18:35:28

Kajak-kenu THURY GÁBOR

Mexikóváros olimpiai bajnoka amondó, nem volt különösebb titka a sikereinek: csak sosem esett pánikba.

2019.11.05 23:34:38

Kajak-kenu CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Emberi és sportolói sorsokat egyaránt tört derékba, formált vagy teljesített ki az elmúlt száz esztendő. Árulókkal is, de jóval több áldozattal.

2019.10.26 17:28:19

Kajak-kenu THURY GÁBOR

Mohácsi Ferenc csónakban, motorcsónakban, a havon, sőt a víz alatt is elemében volt.

2019.10.18 08:37:59

Kajak-kenu LIPICZKY ÁGNES

Mástól tudta meg, hogy volt csapattársai nem számítanak rá a vb-n – „akkor eltört a mécses”.