PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó) 2019.10.31 11:46

Kajak-kenu: fagyi és bacon – ez a Takács, Balla kenu páros sikerének titka?

Sokszor az ellenfelek is rácsodálkoznak arra, hogy a döntő előtti nap estjén Devecseriné Takács Kincső fagyit eszik vacsorára, míg Balla Virág a futam napján bacont reggelizik. Ez már a védjegyük – mondják a lányok, akik igazán jó párost alkotnak, legyen szó kenuról vagy tandem kerékpárról. Előbbit már többször bizonyították a vízen, utóbbit pedig a Sportkrém fotózásán. 
Egy finom latte macchiato, illetve egy forró tea, valamint Murphy kutyus társaságában felidézték, miért váltottak a kajakról a kenura, s amikor először összetérdeltek, érezték-e, hogy ez egy sokra hivatott páros.

A tokiói olimpiára készülő kenu páros azt is elárulta a Sportkrém stábjának, hogy mi az, amit leginkább kedvelnek a másikban. 

„Nagyon szeretem Kincsőben azt, hogy tudatos, célorientált, az edzéseket is maximálisan végrehajtja, s ezzel engem is arra sarkall, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból” – mondta Virág, míg Kincső válasza a következő volt. 

„Én azt szeretem Virágban a legjobban, hogy elvisel engem. Én nem is értem, hogyan…” 

Videónkból az is kiderül, mi az, ami leginkább idegesíti őket a másikban. S ha még többet szeretne megtudni az Európa-bajnok kettősről, keresse a mai Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét. 

2020.07.31 18:25:31

Kajak-kenu K. T. I.

A bajnoknő kislánya, Olívia, már szinte csapattagnak számít a szolnoki edzőtáborokban, s hajóba is ülne.

2020.07.27 17:39:32

Kajak-kenu PIRCS ANIKÓ

Leült a gödör aljára, és fázni kezdett a feneke. Innentől már csak egy út vezetett – felfelé.

2020.06.18 22:15:25

Kajak-kenu PIRCS ANIKÓ

„Összességében nagyon göröngyös utat jártam be, de a meghatározó szakasz sima volt.”

2020.03.02 22:47:40

Kajak-kenu N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Wichmann Tamás ma indul utolsó útjára, át a Léthe vízén, szálfaegyenesen evezve, kimért, egyedi csapásokkal távolodva tőlünk, biztosan. Az ő lapátja sosem törhet el!

2020.02.21 19:50:28

Kajak-kenu CSINTA SAMU

A négyszeres olimpiai, 22-szeres világbajnok barát, Ivan Patzaichin szívszorító-felemelő visszaemlékezése.