Nemzetisport.hu 2012.12.14 14:42 Frissítve: 2014.12.12 02:17

Kajak-kenu: Fábiánné és az ezüstnégyes 3 tagja a Vasasban folytatja

Hivatalossá vált, hogy Fábiánné Rozsnyói Katalin, illetve az olimpiai ezüstérmes férfi kajaknégyes három tagja, Kulifai Tamás, Pauman Dániel és Tóth Dávid Rióig a Vasasban folytatja a pályafutását.

 

„Számomra a legfontosabb az volt, hogy megnyugtató és nyugodt körülmények között tudjuk megkezdeni a felkészülést a riói olimpiára, hiszen versenyzőim és számomra ez a következő cél. Az elmúlt hetek egyeztetései, az az empátia, amelyet személy szerint én és csapatom kapott a Vasas elnökétől és munkatársaitól, engem megnyugtatott, hogy jó döntést hoztunk” – nyilatkozta a vasassc.hu-nak Fábiánné Rozsnyói Katalin.

„Mindannyian nagyon örülünk, hogy egy ilyen nagy múltú egyesület, mint a Vasas otthont adott nekünk és most már újra csak a felkészülésre, az előttünk álló feladatokra koncentrálhatunk. Az elmúlt napokban is meggyőződhettünk arról, az egyesület vezetése mindent megtesz, hogy Kati néni vezetésével – aki nagy örömünkre vállalta a felkészítésünket – a legjobb körülmények között dolgozhasson a mi kis hatfős csapatunk, amelyhez rövidesen újra csatlakozik Kammerer Zoli is" – mondta Pauman Dániel.

A kitűnő szakember és a három kajakos korábban az MTK alkalmazásában állt, de szeptember 30-án lejárt a szerződésük, és nem hosszabbították meg azt – többek között azért sem, mert a kék-fehérek tartozásokat halmoztak fel sportolóik felé. Fábiánné és a négyes érintett tagjai bizalomvesztéssel és a tartozások tényével indokolták a távozásukat. A kajakosok már ekkor közölték: eddig is az edző miatt maradtak a klubnál, és továbbra is vele képzelik el a pályafutásukat.

 

2019.12.08 00:53:47

Kajak-kenu MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Ritka ugyanis, hogy valaki akkor ismerje fel, hogy abba kell hagynia, amikor kell. A többség addig húzza a sportágban, ameddig csak tudja, engedik neki, ő pedig nem vallja be magának, hogy túljutott a csúcson.

2019.11.19 18:03:08

Kajak-kenu LIPICZKY ÁGNES, TUMBÁSZ HÉDI

Pinnyéden jártunk minden idők legeredményesebb maratoni kajakosánál.

2019.11.11 18:35:28

Kajak-kenu THURY GÁBOR

Mexikóváros olimpiai bajnoka amondó, nem volt különösebb titka a sikereinek: csak sosem esett pánikba.

2019.11.05 23:34:38

Kajak-kenu CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Emberi és sportolói sorsokat egyaránt tört derékba, formált vagy teljesített ki az elmúlt száz esztendő. Árulókkal is, de jóval több áldozattal.

2019.10.26 17:28:19

Kajak-kenu THURY GÁBOR

Mohácsi Ferenc csónakban, motorcsónakban, a havon, sőt a víz alatt is elemében volt.