Nemzetisport.hu 2012.12.14 14:42 Frissítve: 2014.12.12 02:17

Kajak-kenu: Fábiánné és az ezüstnégyes 3 tagja a Vasasban folytatja

Hivatalossá vált, hogy Fábiánné Rozsnyói Katalin, illetve az olimpiai ezüstérmes férfi kajaknégyes három tagja, Kulifai Tamás, Pauman Dániel és Tóth Dávid Rióig a Vasasban folytatja a pályafutását.

 

„Számomra a legfontosabb az volt, hogy megnyugtató és nyugodt körülmények között tudjuk megkezdeni a felkészülést a riói olimpiára, hiszen versenyzőim és számomra ez a következő cél. Az elmúlt hetek egyeztetései, az az empátia, amelyet személy szerint én és csapatom kapott a Vasas elnökétől és munkatársaitól, engem megnyugtatott, hogy jó döntést hoztunk” – nyilatkozta a vasassc.hu-nak Fábiánné Rozsnyói Katalin.

„Mindannyian nagyon örülünk, hogy egy ilyen nagy múltú egyesület, mint a Vasas otthont adott nekünk és most már újra csak a felkészülésre, az előttünk álló feladatokra koncentrálhatunk. Az elmúlt napokban is meggyőződhettünk arról, az egyesület vezetése mindent megtesz, hogy Kati néni vezetésével – aki nagy örömünkre vállalta a felkészítésünket – a legjobb körülmények között dolgozhasson a mi kis hatfős csapatunk, amelyhez rövidesen újra csatlakozik Kammerer Zoli is" – mondta Pauman Dániel.

A kitűnő szakember és a három kajakos korábban az MTK alkalmazásában állt, de szeptember 30-án lejárt a szerződésük, és nem hosszabbították meg azt – többek között azért sem, mert a kék-fehérek tartozásokat halmoztak fel sportolóik felé. Fábiánné és a négyes érintett tagjai bizalomvesztéssel és a tartozások tényével indokolták a távozásukat. A kajakosok már ekkor közölték: eddig is az edző miatt maradtak a klubnál, és továbbra is vele képzelik el a pályafutásukat.

 

2020.07.27 17:39:32

Kajak-kenu PIRCS ANIKÓ

Leült a gödör aljára, és fázni kezdett a feneke. Innentől már csak egy út vezetett – felfelé.

2020.06.18 22:15:25

Kajak-kenu PIRCS ANIKÓ

„Összességében nagyon göröngyös utat jártam be, de a meghatározó szakasz sima volt.”

2020.03.02 22:47:40

Kajak-kenu N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Wichmann Tamás ma indul utolsó útjára, át a Léthe vízén, szálfaegyenesen evezve, kimért, egyedi csapásokkal távolodva tőlünk, biztosan. Az ő lapátja sosem törhet el!

2020.02.21 19:50:28

Kajak-kenu CSINTA SAMU

A négyszeres olimpiai, 22-szeres világbajnok barát, Ivan Patzaichin szívszorító-felemelő visszaemlékezése.

2020.02.12 23:30:01

Kajak-kenu THURY GÁBOR

„Két héttel ezelőtt beszéltünk a kórházban, a beszélgetés végén már nagyon fáradt volt.”