Árvíz: a Kolonics György Alapítvány és Kozmann György is segít

Vágólapra másolva!
2010.06.17. 13:47
A tavaly júliusban létrehozott és az egykori olimpiai, világ- és Európa-bajnok kenus emlékét ápoló Kolonics György Alapítvány nevében Angyal Zoltán elnök és Kozmann György, az egykori párostárs az alábbi felajánlást tette: „Átérezve az árvíz sújtotta ezrek rendkívül nehéz helyzetét, húsz rászoruló gyereket térítés nélkül látunk vendégül Fadd-Domboriban a június 27. és július 4. közötti egyhetes, vasárnaptól vasárnapig tartó sporttáborban.”

A 39 ezer forint/fős költséget részben a Kolonics György Alapítvány, részben a sokszoros kenus világbajnokok, Kozmann György és Csabai Edvin által vezetett, a sporttábort szervező Starline Tehetséggondozó és Sportrendezvény-szervező Iroda vállalja át.

A kezdeményezéshez csatlakozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Ódor Ferenc is, az ő közbenjárásának köszönhetően az árvíz sújtotta területek hozzáértő szakemberei végzik a Fadd-Domboriban táborozó gyerekek felelősségteljes kiválasztását.

A fadd-dombori sporttáborozás során – június 27-től augusztus 22-ig, heti turnusokban – a vízi sportok (kajak-kenu, kajakpóló, sárkányhajó) mellett különféle labdajátékokkal (kézi-, kosár-, röplabda, labdarúgás), küzdősportokkal (cselgáncs, karate) ismerkedhetnek meg a gyerekek szakképzett edzők irányításával, a különféle sportágak sztárjainak (Lipcsei Péter, Szilágyi Áron, Vajda Attila, Hadfi Dániel, Benedek Dalma, Kovács Ágnes, Gyenesei Leila stb.) aktív közreműködésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik