Videó: Már a világbajnokságra készülnek legjobb hokisaink

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 22:35
Címkék
Japán, Franciaország és Ausztria ellen nyitják meg a válogatott szezont hazánk legjobb jégkorongozói. A hétvégi háromnapos székesfehérvári Telenor Jégkorong Kupán Ted Sator szövetségi kapitány az alapemberek mellett lehetőséget ad a fiataloknak is, hogy erős ellenfelekkel szemben bizonyítsák, helyük van a legjobbak között.

A háromnapos torna mindegyik mérkőzésére jótékonysági akcióval készül a házigazda Sapa Fehérvár AV 19 és Magyar Jégkorong-szövetség. Az ebből befolyó összeget a Veszprém megyei iszapkárosultak megsegítésére ajánlják fel. Nézze meg mit várnak a játékosok és a kapitány a pénteken kezdődő tornán! A háromnapos torna mindegyik mérkőzésére jótékonysági akcióval készül a házigazda Sapa Fehérvár AV 19 és Magyar Jégkorong-szövetség. Az ebből befolyó összeget a Veszprém megyei iszapkárosultak megsegítésére ajánlják fel. Nézze meg mit várnak a játékosok és a kapitány a pénteken kezdődő tornán!


MÁR A VILÁGBAJNOKSÁGRA KÉSZÜLNEK
 



A Ted Sator szövetségi kapitánnyal készült interjút a Nemzeti Sport szerdai számában olvashatják!


A VÁLOGATOTT KERETE A TELENOR-KUPÁN
Kapusok: Bálizs Bence, Hetényi Zoltán (mindkettő Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas HC)
Hátvédek: Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás (DAB.Docler), Hegyi Ádám Zoltán, Horváth András, Maklári Erik, Orbán Attila, Tokaji Viktor (mind Fehérvár), Svasznek Bence, Szélig Viktor (Briancon, francia), Szirányi Bence (Vasas)
 Csatárok: Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Magosi Bálint (mindhárom DAB), Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Holéczy Roger, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Sofron István, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom (mind Fehérvár), Peterdi Imre (FTC-OrangeWays), Szappanos Dávid (Vasas).



A Telenor Hokikupa programja:


November 12., péntek

Ausztria–Franciaország 16:00
Magyarország–Japán 19:15

November 13., szombat

Ausztria–Japán 14:00
Magyarország–Franciaország 17:30

November 14., vasárnap

Japán–Franciaország 12:30
Magyarország–Ausztria 16:00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik