NHL: drámai meccsen, hosszabbítás után egyenlített a Ducks

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.19. 06:48
Az Anaheim Ducks drámai mérkőzésen, hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a Nashville Predatorst, ezzel 2–2-re egyenlített a két csapat párharcában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati döntőjében.

A vendég Ducks kezdett jobban, és az első negyedben Rickard Rakell távoli bombájával meg is szerezte a vezetést. A második harmad is az Anaheim kénye-kedve szerint alakult, s egy szép támadás végén Nick Ritchie félelmetesen pontos lövésével már kétgólos előnyben voltak a vendégek.Rickard Rakell távoli bombájával meg is szerezte a vezetést. A második harmad is az Anaheim kénye-kedve szerint alakult, s egy szép támadás végén Nick Ritchie félelmetesen pontos lövésével már kétgólos előnyben voltak a vendégek.

Feltámadt azonban a Nashville, és a harmadik játékrészben előbb P. K. Subban, majd Filip Forsberg ünnepelhetett – a második, egyenlítő találat 34 másodperccel a harmad vége előtt született meg!

Következhetett a hosszabbítás, melyet egy hiba döntött el: saját harmadán belül elveszítette a korongot a Predators, a kiválóan centerező Corey Perry pedig bekotorta (igaz, Subban segítségével) a győzelmet jelentő gólt.

Sikerével a Ducks egyenlített a párharcban, amely 2–2-re áll.

NHL, RÁJÁTSZÁS
NYUGATI FŐCSOPORT, DÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS
Nashville Predators–Anaheim Ducks 2–3
(0–1, 0–1, 2–0, 0–1) – hosszabbítás után
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik