Mol Liga: a MAC a végjátékban kiütötte az Újpestet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.10. 22:38
null
Az újpestiek kúsztak-másztak a sikerért, hiába (Fotó: Veres Viktor)
A jégkorong Mol Liga 2015–2016-os kiírásának nyitó mérkőzésén a MAC Budapest a Tüskecsarnokban hátrányból felállva 5–2-re megverte az Újpestet. A meccs negyven perc után még 1–1-re állt, ám a hazaiak a harmadik harmadban esélyt sem adtak a lila-fehéreknek.

 

Újpesti góllal kezdődött és újpesti góllal zárult a Mol Liga új szezonjának első mérkőzése, a lila-fehérek mégis sima vereséget szenvedtek.

A vendégek az első harmad közepén megszerezték a vezetést, amire a MAC a második játékrészben válaszolt. A találkozó a harmadik harmadban, annak is az első felében dőlt el, amikor a házigazdák kevesebb mint négy perc leforgása alatt háromszor is bevették az Újpest kapuját.

Öt másodperccel a vége előtt az Újpest kozmetikázott az eredményen, de a MAC-drukkereket ezzel nem tudták elkeseríteni.

JÉGKORONG MOL LIGA
1. JÁTÉKNAP
MAC BUDAPEST–ÚJPEST 5–2
(0–1, 1–0, 4–1)
Tüskecsarnok, 2240 néző. V: Kincses, Babic, Nagy A., Németh M.
MAC:
Bálizs (1) – Olson (1), Pozsgai (1), McDonald 1 (1), Klempa (1), Hayes 1 – Quinn (1), Stipsicz, Sarenpää (1), Nagy K. 2, Szappanos – Tokaji, Mestyán, Terbócs, Roczanov 1, Németh A. – Herner, Németh Á., Tóth R., Silló, Schmál. Edző: Majoross Gergely
ÚJPEST: Sila – Kiss D., Lindgren, Csányi, Mihálík 1, Pichler – Hegyi Á., Huba, Kiss Á, Nemes 1, Gröschl – Garbacz, Dósa, Hodos, Feil, Virág T. – Turbucz, Dömötör (1). Edző: Szilassy Zoltán

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik