Minden készen áll egy remek aranymeccsre

Vágólapra másolva!
2011.04.23. 16:44
null
Hajrá, magyarok! (Fotó: Mirkó István)
Címkék
Ebben az összeállításunkban a Magyarország–Olaszország divízió 1-es jégkorongmérkőzés felvezetéseként videós anyagainkat nézhetik meg. Cikkünk folyamatosan frissül.

 

Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, már a spanyolok elleni meccsre is úgy készültek fel, hogy hat harmadon át vezet az út a bajnoki cím felé a divízió 1-es világbajnokságon. Sator hozzátette, minden készen áll egy remek aranymeccsre az olaszok ellen, Bartalis Istvánt pedig elképesztő játékosnak tartja.

KÉSZEN ÁLLUNK AZ ARANYMECCSRE – SATOR


Negyed hat után öt perccel a magyar válogatott tagjai megérkeztek az Arénába a közeli Stadion szállóból. Az indulás előtt az edzői stáb rövid meetinget tartott, miközben az Arénában Kéri Rudolf felszerelés-menedzser előkészítette az öltözőt a játékosok fogadására. A fiúk arcán elszántság volt látható, de a szurkolóknak felfelé mutató hüvelykujjukkal jelezték, hogy készen állnak az esti aranycsatára.

ÍGY KÉSZÜLNEK A SEGÍTŐK


Az olasz válogatott elkezdte a száraz melegítést, fociznak a játékosok, ebben nem túl ügyesek...

MEGÉRKEZTEK A JÁTÉKOSOK AZ ARÉNÁBA


Az Aréna teljesen megtelt, már minden helyet elfoglaltak tulajdonosai, a magyar játékosok pedig már a jégen melegítenek. Minden részlet összeállt az aranymeccs előtt!

GANXSTA BÍZIK A MAGYAROKBAN!

 

HANGOLNAK AZ OLASZOK!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik