Léderer Ákost három hónapra eltiltották

Vágólapra másolva!
2010.02.10. 14:26
null
Nem csak a játékosokat kapta el a hév a Volán-meccsen <br />
A febru&aacute;r 2-i SAPA Feh&eacute;rv&aacute;r AV 19&ndash;HK Acroni Jesenice j&eacute;gkorongm&eacute;rkőz&eacute;sen t&ouml;rt&eacute;nt vereked&eacute;s k&ouml;zvet&iacute;t&eacute;s&eacute;&eacute;rt h&aacute;rom h&oacute;napra eltiltotta az RTL Klub L&eacute;derer &Aacute;kos sportriportert. Erről a mixonline.hu sz&aacute;molt be.

Az IKO Kábeltévé és az RTL Klub úgy döntött, hogy Léderer Ákost három hónapra eltiltotta a képernyős munkától, a tévés kommentátor így sem a Sport Klub, sem az RTL Klub egyik műsorában sem fog szerepelni a következő negyedévben.

SZAVAZÁS

Ön szerint mennyire súlyos Léderer büntetése?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Mint ismert, az osztrák jégkorongbajnokság 50. fordulójában az Alba Volán először lépett jégre az EBEL-ben hazai pályán azután, hogy az Olimpija Ljubljana legyőzésével biztosította helyét a rájátszásban.

A ligautolsó Jesenice elleni összecsapás aztán nem feltétlenül csak az ünneplésé volt. Gaspr Susanj és Nagy Gergő összeverekedett egymással, amit Léderer szinte extázisban, a magyar játékosnak drukkolva közvetített. Ez azonban nem tetszett a tévécsatorna vezetőinek.

„A pályán látott agressziót morálisan sem szabad támogatni, és (a szakkommentátor) szurkolóként sem szemlélheti az eseményeket" – idézi a mixonline.hu a két csatorna vezetőségét.

Információink szerint a tévétársaság német vezetősége azonnal meneszteni akarta a kommentátort, a magyar „részleg" azonban csökkenteni tudta a következmények súlyosságát.

NAGY GERGŐ BUNYÓJA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik