Jégkorong: Úgy megyek ki, hogy az NHL-ben akarok játszani – Sofron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.24. 10:40
A Fehérvár AV19 jégkorongcsapatától doppingvétsége miatt távozó Sofron István a tengerentúlra szerződve arra törekszik, hogy eljusson az NHL-be.

„Tisztában vagyok a képességeimmel, és biztos vagyok abban, hogy az AHL-ben fogok tudni játszani. Az a célom, hogy szerződést kapjak. Onnan pedig már csak egy lépcső az NHL” – nyilatkozott az M4 Sport jégkorongmagazinjában a 100-szoros válogatott hokis, aki az AHL-nél egy osztállyal lejjebb, az ECHL-ben szereplőWichita Thunderben folytatja a karrierjét.az M4 Sport jégkorongmagazinjában a 100-szoros válogatott hokis, aki az AHL-nél egy osztállyal lejjebb, az ECHL-ben szereplőWichita Thunderben folytatja a karrierjét.

„Úgy megyek ki, hogy az NHL-ben akarok játszani. Természetesen ez egy álom, amit valóra tudok váltani, ha igazán elhivatott vagyok. A képességeim – úgy gondolom – megvannak hozzá, a többi tényezőt pedig nem tudom befolyásolni” – tette hozzá a hokis.

Sofronra februárban róttak ki féléves eltiltást doppingvétség miatt, majd Fehérvárról távozva számos ajánlatot kapott Magyarországról és Európából, de Amerikát választotta.

„Átértékeltem magamban mindent. Amit idáig felépítettem, azt szinte leromboltam. Nagyon nehéz volt ezt átélni, és magamban letisztázni" – fogalmazott Sofron.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik